Feb 17, 2010





Pildid on vastlapäevast.

Siis kui Sina oled Hype The Fungil või klassipulmas või 10ndike lennupeol, olen mina Rakvere Spordihallis ja mängin võrkpalli. Lihtsalt, et Sa teaks. Tagasi tulen pühapäeva pärastlõunal. Siinkohal tahaks öelda, et otsin endale massööri pühapäevaks. Raha nagu väga anda ei tahaks aga võin pilte teha, süüa teha, prügi välja viia ning isegi seksteenuseid pakkuda. Toeta Eesti noortesporti - maga võrkpalluriga !

Tohutult südantsoojendav on vaadata kuidas inimesed lisavad minu tehtud pilte Orkutisse või msni display pildiks. Jätkake samas vaimus !

Feb 14, 2010

Järelkasv





Arva ära millise pildi peal on Helir-Valdur Seederi poeg !

Kaks väikest poissi riietusruumis. Poiss tõmbas kõhu sisse, ajas rinna ette ning lausus sõbrale: "Kui ma selline oleks ja siis veel hästi lihastes ka, siis oleks ka kindlasti minu parim sõber. Muidu saaksid peksa lihtsalt"

Feb 13, 2010


Tekkis mõte alustada traditsioonilise kunstniku karjääri ehk siis end täis juua ja sassis peaga fotosid teha. Aga ma ei suuda välja mõelda milliseid pilte teha laupäeva öösel täis peaga.
Filmis "A Lot Like Love" tehti öösel kuuvalguse käes aktifotosid. Teeks ka aga näe, Viljandis on pilvine. Kurivaim !

Kali on hää !

Olen ära mainitud ühe noore ja toreda neiu blogis. Mine ja uuri, mis värk on SIIT

Feb 9, 2010

Pihtimus

Kas pole mitte hea tunne ärgata hommikul üles, unise peaga vannituppa koperdada ja mõelda endamisi, et paar päeva veel ja siis tuleb nädalavahetus mil saab oma unevõla tagasi magada. On hea eks ?!? Mul oli täna hommikul umbes samasugune tunne. Aga mulle jõudis hommikul kohale, et ma ei saa mitu nädalat korralikult magada. Meeliülendav.

Oli mul ükspäev hea tuju. Kuulasin Eestimaa hiphop muusikat ja mõtlesin, et miks Viljandis keegi sellega ei tegele. (ei, mul ei tulnud mõtet ise muusikat tegema hakata). Ja läksin siis julgelt Legendaarne Records OÜ kodulehele, võtsin kontakti kastikese lahti ja saatsin neile (palve-)kirja Viljandis mõni kontsert/pidu korraldada. Huvitav kas ma tegin ennast lolliks ? Eks see selgub siis, kui ma vastuse saan, või üldse ei saa. Aga kui mingid härrad siia maale nüüd kontserti andma tulevad, siis peate mulle küll pileti välja tegema.

Ja siis tahan endale perverdi mantlit/jakki ka. www.newlook.co.uk/1787652/178765216/ProductDetails.aspx



Feb 7, 2010

Kerstin Käärik




Tegin noorest neiust mõned hästi lihtsad talvised pildid. Puhas Orkuti materjal.

Feb 6, 2010

Noor moelooja






5. jaanuar 2010. Viljandi maakond, Karksi-Nuia. Karksi-Nuia kultuurikeskus. Palju noori ja ilusaid inimesi ning Noor Moelooja 2010.
Läksin oma sõpradele moraalseks toeks ning samuti ka hetke jäädvustajaks. Tegin pilte võõra varustusega, seega ei suutnud tehnika maksimumi veel kasutada aga mõni pilt tuli sellegipoolest päris kena. Palju ilusaid inimesi nägin ning sain paar uut kontakti.

PS. sõna MORAALSEKS on minu meelest naljakas.

"Nägin inglid panid taevast poppi, samal ajal sõbranna klubis proovis cocki" cocki all mõtlen ma kokki ja sellega mõtlen ma kokaiini aga cock sobib ka sinna hästi



Olin kontserdil ning vaatasin filmi koos Viljandi kultuurikihiga. Meeldis nii film, kui ka kontsert ja inimesed minu ümber. Mõtlesin endamisi, et Vaiko Eplik võiks sama hästi olla ka Vaido Eplik.
Siit saab vaadata filmi "Kallis sõber, Sind austan" trailerit ja kuulata üht head laulu Jaani esituses.
Kui kellegil on Orelipoisi plaate/muusikat, siis mulle väga meeldiks kui te seda minuga jagaksite. Ega ma kade poiss pole, ma annan miskit vastu ka.

Feb 3, 2010

Buss #6


Viisin ellu vot sellise idee.
Sain teada mis tunne on sättida kaameraga kompositsiooni kui buss sõidab Viljandi auklikel teedel. Ei ole võimatu aga raske kohe kindlasti.

Samuti sain teada, et kuigi igal inimesel on kodus mingisugune kaamera, millel on tõenäoliselt 214 funktsiooni, siis nähes inimest kellel on peegelkaamera (eriti veel siis kui see on statiivi küljes) ollakse ikka imestunud ja vaadatakse lolli näoga.

LOX




Lumekunst.

Kunst




Tegu on kahe fotoga.
Vähem vs rohkem ehk must vs valge. Vähem on rohkem ehk siis must on valge.

Feb 2, 2010

Minu põlv


http://www.minupolv.eu/ Kui Sul põlv valutab, siis käsi kokku löö. Kui Sul põlv valutab, siis käsi kokku löö. Kui Sul põlv valutab, siis püüa seda teistelegi näidata, kui Sul põlv valutab, siis käsi kokku löö !
Selle "käsi kokku löö" osa võiks vahetada ka "vene sprodikreemi peale määri ja teibi kinni" või "ole mees ja ära hädalda".

Ema käis ükspäev Rahva Raamatus (edaspidi RR) otsimas TommyBoy raamatut "Aja Kiri". Leidis. Aga ei ostnud ära. Rääkis siis seal veel müüjaga juttu janii ning üritades mind lugema panna, küsis ka mida tänapäeval noored loevad, et ostab mulle siis miskit poppi. Müüja ütles, et 18 aastasele noormehele sobiks hästi "Videviku" saaga. Siinkohal ei oska muud öelda, kui korrata Mihkli sõnu, et RR müüjad on idioodid. (ei mõista miks hakkasin kasutama üldse lühendit RR, kui seda läks vaja ainult ühe korra)

Ühe noore neiu blogis on minust veidi tuunitud pilt. Mine ja kae ! http://lehmjapull.blogspot.com/

Sain Ürgmehe DVD, läbi piraatluse. Nüüdsest oskan seltskonnas kaasa rääkida, kui sellest peaks juhuslikult juttu tulema.

Pärl - Umbe taotud silmadega on raske asfaldilt hambaid üles leida kui käeluu puruks on.



Feb 1, 2010

Hajameelsus


Saatsin õpetajale mailile essee. Tervitasin, kirjutasin sellest mis kirja mõte on, soovisin kõike head. Saatsin kirja ära. God damn, unustasin ju faili lisada. Mis seal ikka, saatsin uuesti kirja, tegin kõike seda sama mis esimese kirja puhulgi, küll aga veidi teise sõnastusega. Saatsin kirja ära. ******** ikka ei lisanud faili. Kolmas kord. Vabandasin, et olen nii tõsise puudega. JA LISASIN FAILI.


http://stewdio.org/pong/ Minu ajaviide

Selle blogi elluäratamine toob endaga kaasa selle, et ma teen oma kaameraga jälle rohkem pilte. See on väga positiivne kõrvalmõju.

Aken ja Uks




Keset ilusat Eestimaa talve ja tugevat lumesadu kuulis ema tugevaid koputusi välisuksele. Ukse taga seisid kaks kalevipoega, kel aknad/uksed õlale visatud ja ootasid mil nad tööle võivad asuda. Härrad tulid ja panid uued aknad ning rõduukse. Mainin veelkord, et õues on umbkaudu -viis kraadi ja korralik tuisk. Mõned arvavad, et sitt ilm. Mulle igastahes meeldib aga noh akende vahetamiseks oleks mõni muu päev vast paremini sobinud. Aga minu üllatuseks ei ole kodus hetkel üldse külm kuid selline tunne on küll nagu elaks kooli tööõpetuse klassis - igal pool on metsikult tolmu ja kõik asjad on segamini. Mis seal ikka, tolmuimeja välja ja puhastama AGA need töömehed ei raatsinud hetkel siseviimistlust teha. Sitapead raisk. See tähendab siis seda, et heal juhul selle nädala jooksul tulevad nad veelkord läbi ja hakkavad krohvima ja pahteldama ja mida kõike veel. See omakorda tekitab veel sodi ja tolmu. Seega tõmban suurema sodi kokku ja elan (loodetavasti ainult) paar päeva lohakalt ning katsun leida võimalikult palju tegevust väljaspool kodu.